• Samantha Klerx

Madrid, tapas en sangria en meer foodtips

Bijgewerkt op: 23 sep. 2020

Wat vind ik het eten in Spanje toch fijn. Heerlijke tapas en lekkere sangria, het blijft toch altijd een feest om naar Spanje te gaan. In deze blog deel ik wat foodtips voor een weekend in Madrid, want De Wereldmeisjes houden nu eenmaal enorm van lekker eten en drinken.

Madrid, Spanje

Toma Cafe (Calle de la Palma 49)

Internationaal koffie/ontbijt/lunch tentje met heerlijke koffie en ontbijt! Echt een aanrader om op tijd te komen, anders is er wellicht geen plaats.

Madrid, Spanje

La Bicicleta Café (Plaza de San Ildefonso 9)

Gezellig café, in een fiets thema (ja, de naam zegt het al). Ook om eventueel wat te gaan zitten werken of gewoon te genieten van een ontbijtje.


Lolina Vintage Cafe (Calle del Espíritu Santo 9)

Lekker voor een bakje koffie!

Madrid, Spanje

Mercado de San Miguel (Plaza de San Miguel)

Proef van de verschillende tapas, fruit, snoep en drankjes. Let wel op dat het enorm druk kan zijn, maar het is echt de moeite waard om de drukte te trotseren.


Mercado de San Antón (Calle de Augusto Figueroa 24B)

Kaas, worst, fruit, restaurantjes, leuke bar boven op het dak, supermarkt, je kunt hier terecht voor de lekkere trek en de grote honger. Wij aten bij La Cocina de San Antón en dronken een koud biertje op het dakterras.

Madrid, Spanje

La Taba (Cava Baja 19)

Cava Baja is de straat to be als het om lokale restaurantjes gaat. Enorm veel keuze en onze keuze viel dus op La Taba, een knus restaurantje met vooral veel locals. Heerlijk genieten!

Madrid, Spanje

Lateral (Plaza de Sta. Ana, 12)

Met meerdere locaties in de stad is dit een fijne uitvalsbasis voor je portie tapas en lekkere wijn! Goede porties en leuk ingericht.


Geniet en ¡Provecho!

Madrid, Spanje

96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven