• Samantha Klerx

Koffie in Auckland

Bijgewerkt op: 23 sep. 2020

Wanneer je in Auckland bent kun je niet om de vele koffietentjes heen. Op elke hoek van de straat zit wel weer een fijn plekje met heerlijke koffie en vaak ook lekkere taartjes, scones of broodjes. Als koffieliefhebber kun je dan ook hier je hart ophalen. In deze blog kun je vier adressen terug vinden waar je dit zwarte goud kunt scoren in het Central Business District van Auckland.

Auckland, Nieuw Zeeland

Amano (66 - 68, Tyler Street)

In dit iets wat sjieker restaurant, kun je terecht voor een wat uitgebreider ontbijt of je kiest voor de (zoete) broodjes uit eigen bakkerij. Vriendelijk personeel en lekkere cappuccino. 

Auckland, Nieuw Zeeland

The Shelf (50 High St) 

Goede sfeer, genoeg plaats om te zitten en te genieten van je koffie of om even wat te werken. Ruime keuze aan broodjes en ontbijt/lunch. 

Auckland, Nieuw Zeeland

Altezano Brothers (9 Jean Batten Pl)

Een piepklein koffietentje, waar je zo voorbij loopt en waar je niet binnen kunt zitten. Scoor hier dus vooral je koffie to go, of geniet buiten wanneer de zon schijnt van je koffie. Goede koffie en fijne baristas. Ze hebben trouwens meerdere locaties in de stad. 

Auckland, Nieuw Zeeland

Stolen Summer (18B High St)

Schattig, klein koffietentje. Heerlijke latte gedronken terwijl we buiten van het zonnetje genoten en de locals op weg naar het werk waren. Gemiddelde prijzen en prima sfeer.

Auckland, Nieuw Zeeland

Auckland, een hele fijne stad om een paar dagen door te brengen. Meer tips volgen snel! 

23 weergaven0 opmerkingen