• Samantha Klerx

Den Bosch, koffietips van een local

Bijgewerkt op: 23 sep. 2020

Hoe fijn het ook is om heel de wereld rond te reizen, zo fijn is het thuiskomen dan ook weer. Helemaal in een geweldige stad zoals Den Bosch, thuis van De Wereldmeisjes. Reizen is mijn passie, maar ook ben ik enorm fan van een goed bakje koffie en laat Den Bosch daar nu eens een geschikte stad voor zijn. Ik deel graag mijn favo plekjes met jullie.

Den Bosch, Nederland

Bloem (Prins Hendrikpark 1)

Oh, wat ben ik fan van dit plekje! De lekkerste taartjes gemaakt door het enthousiaste, van origine Engels stel. Het fijne van Bloem is ook dat het gelegen is in het Prins Hendrikpark mét uitzicht op de IJzeren Vrouw. In de zomer kun je hier heerlijk buiten zitten en tijdens de wintermaanden kun je binnen genieten van een kopje koffie of thee of mijn favoriet, de Haverccino (en scones!).

Drab (Kruisstraat 12)

Tijdens een dagje shoppen is dit een fijne plek om even te genieten van een kopje koffie. Gezellige inrichting en een top team! Een plekje waar wij als De Wereldmeisjes vaak samen een middagje genieten van al het lekkers en dromen over onze nieuwe avonturen.

Da Silva Espressobar & Stadskoffiebranderij (Tramkade 26c)

Net buiten de binnenstad van Den Bosch, ligt de Tramkade, een voormalig mengvoeder fabriek. Met omgetoverde kantoorpanden, restaurants en ook koffiebranderij Da Silva allemaal in deze industriële look. Ga hier heen voor je weekendkoffie en kies daarbij een heerlijk Portugees gebakje.

Coffeelab (Stationsweg 35)

Of je nu voordat je ‘s ochtends op de trein stapt richting je werk, je wilt schuilen tijdens een regenachtige dag of gewoon voor de gezelligheid een kopje koffie wilt gaan drinken: ga naar Coffeelab. Deze hippe tent tegenover het station van Den Bosch opent al om 7:00 uur ’s morgens (doordeweeks dan) en heeft een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Goed plekje om ook met je laptopje een dagje te gaan werken. Mijn favoriet hier? De amandel latte macchiato.

Mocht je niet van koffie houden? Kies dan voor de uitgebreide thee, sapjes of fris bij deze plekjes. Ze hebben allemaal voor iedereen wat wils. Wie weet komen we elkaar nog eens een keer tegen in ons stadje?


Houdoe en bedankt!

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven