• Samantha Klerx

De Loonse & Drunense Duinen

Bijna in onze achtertuin ligt het indrukwekkende natuurgebied de Loonse & Drunense Duinen. Laat dit voor ons als De Wereldmeisjes dan ook echt een uitvalsbasis zijn om even de natuur in de gaan, te wandelen, koffie te drinken en even te genieten van het natuurschoon.

Duinen

In de Loonse en Drunense Duinen kom je bos en heide tegen. Waar het gebied vooral om bekend staat is het vele zand wat er te vinden is. Wist je dat dit natuurgebied een van de grootste stuifzandgebieden van Europa is?

De duinen zijn in ieder seizoen prachtig! Onze voorkeur is toch echt in de herfst, aangezien dan het blad van kleur veranderd en er dus zo veel kleur te vinden is.

Je kunt in dit gebied dus heerlijk wandelen, ook met je hond. Daarnaast is het natuurgebied enorm populair om te gaan fietsen en te gaan mountainbiken. Voor de mogelijkheden en meer informatie, check dan de website van Natuurmonumenten. En ga vooral ook eens 's morgens heel vroeg, dan heb je nog kans om bijvoorbeeld herten te spotten in het wild!


De perfecte outdoor kleding

De Wereldmeisjes houden van het herfstseizoen, maar met de steeds kouder wordende temperaturen moeten we ons hier natuurlijk wel goed op kleden. Gelukkig is daar Protest, met hun nieuwe streetwear- en wintersportcollectie waar wij al wat producten van hebben mogen uitproberen! Zo zijn wij allebei verliefd geworden op onze nieuwe NXG streetwear sweaters, welke ons ook lekker warm houden tijdens een herfstwandeling in de duinen.

En we hebben heel leuk nieuws voor alle volgers van De Wereldmeisjes, want wij mogen jullie trakteren op een mooie korting! Gebruik de kortingscode dewereldmeisjes10 voor 10% korting op jouw volgende bestelling bij Protest! Deze is te gebruiken op de gehele Protest collectie t/m 28 februari 2021.

Naast deze heerlijke dames sweaters zijn er natuurlijk ook leuke en sportieve heren sweaters. En als we straks wat later in de herfst en in de winter belanden kunnen wijzelf ook wel nieuwe warme dames winterjassen gebruiken.

Of we dit jaar wel weer op wintersport kunnen gaan is natuurlijk nog even de vraag. Maar als we dan toch misschien mogen en kunnen gaan, willen we wel goed voorbereid zijn! Kijk bijvoorbeeld ook eens naar deze dames ski-jassen of skibroeken voor de heren. Hopelijk kunnen De Wereldmeisjes deze winter ook nog in deze nieuwe Protest wintersportcollectie op de piste shinen!

Tijdens al dit wandelen dorst gekregen? Of honger?

Rondom het natuurgebied zijn er enorm veel verschillende restaurants en cafes te vinden. Dit zijn ook startpunten van routes en parkeerplaatsen. Dus start vooral hier je wandel- of fietstocht door de duinen, of eindig hem hier!

- De Drie Linden

- De Rustende Jager

- De Klinkert

- Duinrand

- De Roestelberg

Daarnaast zijn er ook rondom het natuurgebied enorm veel campings gelegen! Dus wil je graag een paar dagen langer blijven, blijf dan slapen.Wij hebben dit fijne plekje in ons mooie Brabant graag met jullie allemaal willen delen. Wij blijven hier nog vaak wandelen, en wie weet komen we jullie ook nog wel een keer tegen! Ga hier deze herfst heerlijk genieten van alle stappen door de crispy bladeren die nu op de grond liggen, en profiteer van onze kortingscode op de Protest collectie om dit geheel in stijl en goed warm aangekleed te doen! En in Brabant zeggen we dan.. Houdoe en bedankt!


89 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven